Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
ACTUALITATE /
Sursa: adevarul.ro
Bercea Mondial, examinat psihiatric din nou Bercea Mondial, examinat psihiatric din nou (Sursă Foto: www.adevarul.ro)

Odata cu ajungerea la un nou termen al dosarului in care, Sandu Anghel zis Bercea Mondialu’, este acuzat de tentativa de omor, magistratii Tribunalului Olt au decis marti ca interlopul sa fie examinat psihitric din nou.

Cererea unei noi expertize psihiatrice admisa marti de completul de judecata, a fost solicitata de catre aparatorii interlopului inca de la termenul trecut. Noua expertiza are rolul de a lamuri lucrurile si sa stabileasca daca Bercea sufera de vreo afectiune psihica grava care sa-i fi afectat discernamantul la data producerii faptei sau daca acesta are o boala psihica grava ce nu poate fi tratat dupa gratii si il aduce in imposibilitatea de a se prezenta la termenele de judecata. In momentul de fata la dosarul lui Bercea sunt prezente doua expertize, una din 2005 care atesta faptul ca interlopul sufera de schizofrenie si alta realizata in toamna acestui din care reiese ca Bercea nu are nici un fel de probleme psihice.

Presupusa victima, Ionut Anghel zis Mercedes, va fi si ea supusa unui examen medico-legal, pentru a se stabili dacă leziunile produse prin înjunghiere i-au putut pune viaţa în pericol. Expertul propus de avocaţii familiei Anghel, pentru efectuarea celor două expertize este Vladimir Beliş. Costul ambelor expertize va fi suportat de Bercea Mondial. Apărătorii interlopului au depus la termenul de azi o nouă cerere de înlocuire a măsurii de arestare preventivă cu interdicţia de a părăsi localitatea. Următorul termen în acest dosar se va judeca pe 10 ianuarie.

Autor:

Etichete: , , , , , ,

Recomandă Articolul:

Lipsurile nu apar decât atunci când nu eşti conştient de abundenţa din jur. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email mihai268@yahoo.com

Mihai | marti, 23 iunie 2015, ora 15:35 |
Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.