Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
ACTUALITATE /
Sursa: gazetanoua.ro
Primăria Slatina, prima victorie împotriva Mondialului. Primăria Slatina, prima victorie împotriva Mondialului. (Sursă Foto: www.ziarelive.ro)

Una din casele lui Sandu Anghel zis Bercea Mondialu, a fost pusa la pamant luni dimineata de buldozerele primariei Slatina. Casa situata pe strada Pitesti la numeral 110-112, a fost ridicata fara autorizatie de constructie, primaria Slatina reusind sa obtina o hotarare judecatoreasca difinitiva si irevocabila pentru demolare.

Luni a fost o zi neagra pentru interlopul oltean Bercea Mondialu’, primaria Slatina i-a demolat casa din strada Pitesti, nr. 110-112 exact in ziua cand Curtea de Apel Craiova, a decis ca interlopul sa fie judecat in continuare dupa gratii.

Primarul Slatinei, Darius Valcov, a declarat: „În primul rând, trebuie să mulţumesc Justiţiei pentru că avem de-a face cu o hotărâre definitivă şi irevocabilă. Astăzi este prima zi în care noi puteam să luăm această măsură de a demola clădirea unui interpus de al lui Bercea şi am procedat printr-un executor judecătoresc în a pune această sentinţă în aplicare”.

“Din 2006 a început această construcţie, în 2007 a fost amendată de către noi, s-a mers în instanţă în 2008 şi astăzi, în 2011, am obţinut hotărârea definitivă şi irevocabilă. Bineînţeles, toate cheltuielile de judecată şi de demolare urmează să fie suportate de către proprietarul acestei clădiri. După demolare, noi vom pune sechestru pe terenul de sub clădire pentru a ne recupera toate cheltuielile pe care le-am avut în aceşti patru ani de zile cu această casă. Este o doamnă din Drăgăneşti care probabil nici nu ştie că are această casă din Slatina”, a mai spus Valcov.

„Noi sperăm ca anul viitor să mai avem parte măcar de două clădiri demolatate şi să aratăm că legea se respectă indiferent de nume. În Slatina nu ne aflăm la prima clădire demolată în acest an, este deja a patra. Legea se aplică pentru toţi la fel. Probabil fiind mai faimos proprietarul acestei clădiri a suscitat mai mult interes”, a declarat primarul Darius Vâlcov.

Administratorul public al Slatinei, Minel Prina, a declarat: „Astăzi am reuşit să câştigăm o luptă dintr-un război care durează de foarte mult timp. Probabil că nu se va opri aici. Următorul imobil pentru care avem acţiuni în instanţă sunt cele de pe strada Piteşti 187, unde avem câştig de cauză atât la Judecătoria Slatina, cât şi la Tribunalul Olt, unde urmează să vedem dacă face apel. Un al treilea imobil este cel de pe strada Ecaterina Teodoroiu, numărul 2, unde aşteptăm decizia instanţei de la Sfântu Gheorghe, unde s-a strămutat procesul”

Autor:

Etichete: , , , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.