Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
ACTUALITATE /
Sursa: gazetanoua.ro
Cumnatul lui Dioşteanu nu a fost arestat preventiv Cumnatul lui Dioşteanu nu a fost arestat preventiv (Sursă Foto: www.stiri.com.ro)

Marian Panciu, traficant de droguri, a primit clementa din partea judecatoarei Carmen Marinescu, acesta nefiind arestat prevenitv, ba mai mult alegandu-se doar cu interdictia de a parasi tara. Se pare totusi ca procurori vor ataca solutia la Curtea de Apel Craiova.

Ziua de marti 13, a fost una cu ghinion pentru Marian Paciu, cumnatul fostului şef de la Furturi Auto, din cadrl IPJ Olt, comisarul şef Ion Dioşteanu, acesta fiind “vizitat” procurorii DIICOT, Serviciul Teritorial Olt impreuna cu politistii SCCO Olt si mascatii IPJ. Acestia au descins in locuinta barbatului de 41 de ani din Caracal unde au descoperit 1,400 kilograme muguri de cannabis şi inflorescenţă de cannabis.

Unul dintre anchetatori a declarat: „Calitatea drogurilor este superioară, mult peste ce se regăseşte pe teritoriul ţării noastre. Au fost aduse din Spania, atât pentru consum propriu, cât şi pentru vânzare”.

Conform probelor se pare ca Panciu a vandut drogurile pe raza municipiului Caracal. Fiind vorba despre cannabis de foarte buna calitate pretul gramului era de cel putin 50 de lei.

Autor:

Etichete: , , , , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.