Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
SPORT /
Sursa: gazetanoua.ro
Augustin Chirita Augustin Chirita (Sursă Foto: www.libertatea.ro)

In momentul de fata Augustin Chirita, fostul capitan al celor de la Alro, are contract pana in vara lui 2012 cu gruparea ilfoveana, Victoria Branesti, unde asteapta ca zilele aceastea sa se clarifice situatia delicata si sa poate lua o decizie in privinta viitorului sau ca fotbalist.

Fotbalistul slatinean, fost capitan la Alro declara: „Au fost probleme aici, dar s-au rezolvat. Este bine că s-a terminat cu bine, totul s-a aplanat. Se încearcă o reorganizare a clubului, dar mai durează. O să ajung la negocieri în aceste zile, nu doar eu, mai mulţi jucători, însă e puţin mai complicat. Mai sunt datorii din urmă, dar se speră să se vină pe linia de plutire. Până vineri cred că voi şti ce am de făcut”.

„Bineînţeles, dacă nu ne înţelegem, vreau să plec. Eu îmi mai doresc să joc cel puţin o jumătate de an, mai ales că în retur am jucat multe meciuri 90 de minute şi pot să mai evoluez la un nivel de Liga a II-a. Nu pot să mă autopropun eu la Slatina sau Piatra Olt, dar iau în calcul orice variantă, în primul rând ca jucător. Dacă simţeam că nu mai pot, aş fi renunţat. Dar am avut puterea să revin după nouă luni de inactivitate, când au fost acele accidentări, şi chiar sunt mândru de mine. Prima opţiune rămâne Brăneşti, pentru că mai am contract, sunt şi nişte restanţe financiare faţă de mine, inclusiv prima de promovare de acum doi ani. La Slatina şi Piatra Olt vorbesc aproape săptămânal, dar fiind sub contract, nu pot să discut. Las uşa deschisă oriunde, aşa e frumos, nu ştii cum te duc drumurile”, a mai declarati acesta.

Autor:

Etichete: , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.