Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
ACTUALITATE /
Sursa: gazetanoua.ro
Martorul cheie al procurorilor încurcă inculpaţii între ei în dosarul Mafio Martorul cheie al procurorilor încurcă inculpaţii între ei în dosarul Mafio (Sursă Foto: jurnaldeziarist.blogspot.com)

Audiat miercuri in procesul lui Constantin Enache, zis Mafiotu', martorul care a dorit sa ii fie protejata identitatea, a reusit sa identifice majoritatea inculpatilor din dosar, insa i-a si incurcat intre ei.

Martorul cu identitate ascunsa este o femeie, cu toate ca aceasta cunostea multe porecle ale celor care faceau parte din grupul lui Mafiotu', aceasta nu a putut sa coreleze numele cu figurile. Se pare ca martorul ascuns este o tanara care a avut un trecut amoros cu Enache, declaratiile sale ocupa o importanta parte din rechizitoriul procurorilor. Cu toate ca ea a dorit sa isi mentina identitatea ascunsa, s-a dat de gol relatand detalii din relatia sa cu Enache.

„L-am cunoscut pe Enache acum patru-cinci ani, de la o cunoştinţă comună. M-am întâlnit cu el de câteva ori şi a început să se lege de mine. Din cauza ameninţărilor, am cedat presiunile şi m-am întâlnit cu el. Vroia să-i fiu iubită şi de aceea făcea presiuni. Cât am fost cu el, am văzut cu ce se ocupa: cămătărie, şantaj, spargeri, furturi, ameninţări, proxenetism şi droguri”, a declarat femeia.

Martora a spus că Nicu Stoiculescu, zis „Chioru”, ar fi Sever iar Tomi Dănuţ Tudor ar fi cel căruia i se spune „Mureş”. Iancu Stancu, zis „Rudaru”, a fost identificat ca fiind Ovidiu Militaru iar pe Mihail Stoiculescu, zis „Mureş” a spus că nu-l cunoaşte.

Următorul Termen al procesului este pe 14 decembrie, de la ora 10.00, dupa ce judecatorul Carmen Marinescu a refuzat cererea aparatorilor de eliberare a celor opt inculpati sub control judiciar.

Autor:

Etichete: , , , , , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.