Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
ACTUALITATE /
Sursa: adevarul.ro
Trei agenţi economici din construcţii au anunţat că vor concedia 363 de pers Trei agenţi economici din construcţii au anunţat că vor concedia 363 de pers (Sursă Foto: www.caon.ro)

363 de persoane care muncesc in construnctii vor ramane fara loc de munca in pragul sarbatorilor, anunta trei agenti economic din constructii.In acest an au mai fost afectati de disponibilizari colective alti aproximativ 300 de olteni.

Elena Iordache, putatoarea de cuvant a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt, declara: „Pentru luna decembrie 2011, trei agenţi economici din judeţul Olt au comunicat Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt intenţia de a disponibiliza colectiv 363 de persoane, din următoarele domenii de activitate: construcţii de clădiri şi lucrări speciale de construcţii“.

Odata cu venirea sezonului rece angajatorii din domeniul constructiilor incep sa inchida robinetul si incep disponibilizarile. De la o luna la alta situatia este extrem de dificila, daca la inceputul lunii noiembrie era vorba de 21 de oameni dati afara in momentul de fata numarul celor vizati de concediati ajunge la peste 300 de persoane.

Autor:

Etichete: , , , , ,

Recomandă Articolul:

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul Info la adresa de email: mihai268@yahoo.com

Mihai | joi, 12 martie 2015, ora 11:33 |
Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.