Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
ACTUALITATE /
Sursa: adevarul.ro
Primăria Slatina rupe contractul cu firma de ecarisaj Primăria Slatina rupe contractul cu firma de ecarisaj (Sursă Foto: stiri.rol.ro)

Contractul de concesiune semnat in vara anului trecut de Primaria Slatina si firma de ecarisaj din oras a fost incheiat de catre municipalitate, in vederea pregatirii noi licitatii. Problema maidanezilor va trebui rezolvata de o noua firma, care va fi incredintata cu un noua contract pana la sfarsitul acestui an.

Se pare totusi ca municipalitatea a rupt contractul de cioncesiune cu privire la intretinerea serviciului de exarisaj in orasul Slatina, la initiativa firmei Olcon Metal SRL Slatina, câstigătorul licitatiei de anul trecut. Firma Olcon Metal SRL Slatina, invoca faptul ca valoarea serviciilor prestate de aceasta nu acopera cheltuielile, astfel s-a ajuns la imposibilitatea atingerii nivelului indicatorilor de performanta stabiliti in contract.

City-managerul, Minel Prina, a declarat: „Viitorul contract de administrare a serviciului de ecarisaj nu va mai fi unul de concesiune, ci va fi unul de prestări servicii. Cu alte cuvinte, noua firmă care va câștiga licitația va trebui să prindă ca și până acum câinii vagabonzi din oraș, numai că, în funcție de ce vor decide slătinenii, animalele vor fi sau nu eutanasiate. Noi vom organiza o dezbatere și numai în urma acesteia vom decide modalitatea de soluționarea a problemei maidanezilor”.

Autor:

Etichete: , , , , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.