Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
ACTUALITATE /
Sursa: gazetanoua.ro
Datoriile la banci l-au impins pe politistul din Slatina sa falsifice bani Datoriile la banci l-au impins pe politistul din Slatina sa falsifice bani (Sursă Foto: www.adevarul.ro)

Marti dimineata, Constantin Dumitrescu, politistul din Slatina prins sambata la Bals cand incerca sa cumpere cu bani falsi produse dintr-un magazin, a incercat sa ii convinga pe magistratii Tirbunalului Olt sa fie cercetat in stare de libertate. Acesta a marturisit in fata instantei cum si de ce a ajuns sa falsifice bani.

Chiar daca politistul infractor a detaliat marti in fata magistratilor cum falsifica banii si unde a mai incercat sa ii plaseze, acestia au respins cererea lui Constantin DUmitrescu de a fi judecat in

stare de libertate, mentinand mandatul de arestare preventiva pentru 30 de zile emis pe numele acestuia.

Avocata politistul motiveaza cercetarea in libertate a clientului sau deoarece acesta a suferit un accident de masina si "este cusut de sus pana jos".

Iata insa declaratiile politistului:

„Nimeni nu ştia şi nici nu mă ajutase să fotocopiez banii, cu atât mai puţin soţia mea cu care aş fi avut probleme dacă ar fi aflat”.

„Am avut un credit foarte mare la bancă şi nu îmi ajungeau banii. Regret sincer şi profund fapta comisă. Bineînţeles că ştiam că fapta este pedepsită de lege”.

În 21 noiembrie am achiziţionat de la Metro Craiova un fotocopiator color. La început am văzut în carte cum funcţionează şi, a doua zi, marţi, am vrut să văd cum arată o copie de bani. Am făcut bancnote de 100 şi de 200 de lei”, a declarat poliţistul.

„De teamă să nu le găsească soţia, cele care nu ieşeau bine, dar şi cele bune, le duceam la maşină, astfel încât în casă să nu rămână nimic”, a mai spus Dumitrescu.

„Îmi aplicasem un bandaj pe mâna dreaptă şi unul pe ochiul stâng. De asemenea, am pus o pereche de ochelari peste bandaj. M-am deghizat ca să inspir milă. Când vezi un om amărât nu te mai gândeşti că ar avea alte intenţii”, a declarat Constantin Dumitrescu.

Cand a fost retinut sambata de catre politistii balseni, asupra lui Constantin Dumitrescu s-au gasit 77.900 lei, dintre care 63.200 lei – în monedă de 100 şi 200 – falşi. Tentativa de la Balş nu a fost prima, cu două zile înainte reuşise să plase o bancnotă de 200 lei, în Piteşti.

Autor:

Etichete: , , , , , , , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.