Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
ACTUALITATE /
Sursa: adevarul.ro
Niciun jurist oltean nu a reuşit la Magistratură. Niciun jurist oltean nu a reuşit la Magistratură. (Sursă Foto: www.gdo.ro)

Juristii si avocatii din judetul Olt care visau sa devina procurori sau judecatori imbracand roba aferenta functiei, nu au fost in stare sa promoveze examenul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, la jumatatea acestei luni. Mihai Idita, secretarul Primariei municipiului Slatina s-a numarat si el printre cei picati.

Pentru ambele categorii de magistrati: procurori si judecatori, Consiliul Suprem al Magistraturii a vacantat in acest an doar 40 de posturi, cu mult mai putin fata de anii precedenti. Din cauza numarului mare de candidati a dus la o concurenta acerba in sesiunea noiembrie 2011, ajungandu-se la 34 de candidati pe un loc. Ultima notă pentru cei care au dorit o carieră de judecător a fost 7,2, iar pentru

procurori 7,55.

Din numărul total de 1.327 de candidaţi, 45 au fost din judeţul Olt, cei mai mulţi aspirând la o carieră de procuror. Din păcate, niciunul dintre ei nu a reuşit să se claseze între primii 20 la fiecare categorie, loc ce le-ar fi garantat împlinirea visului de a ajunge magistrat.

Autor:

Etichete: , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.