Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
POLITICĂ /
Sursa: gazetanoua.ro
Guvernul pregăteste eutanasierea săracilor. Guvernul pregăteste eutanasierea săracilor. (Sursă Foto: romaniidinedmonton.blogspot.com)

Cele doua legi adoptate recent de catre Parlament, care fac referire la asistenta sociala si eutanasierea cainilor fara stapan, au fost criticat in termeni duri de catre deputatul liberal Gigel Stirbu. Acesta acuza ca niciunul dintre amendamentele opozitiei nu a fost luat in seama.

Gigel Stirbu a declarat in cadrul unei conferinte de presa: „Această lege nu încearcă să creeze un cadru coerent al asistenţei sociale, ci încurajează sărăcia. Veţi vedea, în cuprinsul acestei legi, că dacă ai doi iepuri sau două bibilici în curte, nu mai ai dreptul să primeşti ajutor social. Mai mult, administraţiile locale vor avea foarte mult de suferit din cauza acestei legi, pentru că toată responsabilitatea le revine, când nu sunt bani nici pentru plata salariilor sau utilităţilor. Persoanele care nu mai au din ce să trăiască vor sta pe stradă. Ce-i împiedică pe actualii guvernanţi să dea o lege prin care să spună că aşa cum au făcut cu câinii vor face şi cu vagabonzii care bat la uşi şi cer de mâncare? Îi eutanasiază! Am impresia că la ora actuală, în ţara asta, legiferează cei care încă n-au ieşit din grote şi se hrănesc cu carne crudă. După ce această guvernare va fi înlăturată, legile acestea aberante vor fi regândite pentru o societate normală din secolul XXI”.

Pe 16 decembrie, Stirbu va organiza pentru al saptelea an consecutiv, Balul Liberalilor, o actiune cu scop caritabil: „În cadrul manifestării la care vor participa în jur de 300 de persoane, vor fi premiaţi olimpicii cu rezultate deosebite. Foarte multe persoane care nu sunt implicate politic au acceptat să se implice în această acţiune, ceea ce ne face să credem că oamenii au conştientizat că această manifestare este una umanitară, de încurajare a valorilor şi talentelor de pe meleagurile oltene, şi nu una politică”, a spus acesta.

Autor:

Etichete: , , , , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.