Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
ACTUALITATE /
Sursa: adevarul.ro
Cămătari care împrumutau persoane din Olt şi Argeş,ridicaţi de procurorii Cămătari care împrumutau persoane din Olt şi Argeş,ridicaţi de procurorii (Sursă Foto: nouapresa.ro)

Ieri dimineata sase pitesteni au fost dusi spre audieri de catre procurorii DIICOT Craiova, acestia fiind acuzati de mai multe tipuri de infractiunii, precum:talharie, santaj,inselaciune, lipsire de libertate, constituirea unui grup infractional organizat.

Cele sase persoane pe numele lor Mihalcea Ion şi Florin, Tudor Theodor Ionuţ, Gheorghe Giorgian Nicolae, Gheorghe Cătălina Cristina şi Arvat Valeriu, banuite ca ar fi acordat imprumuturi cu dobanzi

foarte mari unor persoane din Olt si Arges, au fost ridicate ieri dimineata de catre procurorii DIICOT, in urma efectuarii a opt perchezitii in Pitesti si comuna Mogosoaia, din Arges.

In comunicatul DIICOT se arata: „În fapt, membri grupării sunt suspectaţi că acordau împrumuturi cu dobândă între 20-100% pe lună unor persoane fizice din judeţele Olt şi Argeş. Ulterior, prin ameninţare şi acte de violenţă, victimele au fost obligate să semneze chitanţe olograf sau acte notariale prin care să ateste primirea unor sume de bani de o valoare mult mai mare drept împrumut şi au fost deposedate de bunuri mobile şi imobile aflate în proprietatea acestora sau a unor rude apropiate (părinţi, fraţi)“.

Autor:

Etichete: , , , , , , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.