Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
POLITICĂ /
Ţoncu a fost exclus din PSD Ţoncu a fost exclus din PSD (Sursă Foto: www.gazetanoua.ro)

Dumitru Toncu, Consilier Judetean, a petrecut mult timp in tabara celor de la PSD fiind printre cei cu state vechi. Acesta a fost exclus din formatiune poltica in cadrul careia activa de o perioada lunga de timp, in urma cu aproximativ o saptamana, conform unui comunicat de presa emis de organizatia judeteana a partidului.

„Comitetul Executiv Judeţean al Organizaţiei PSD Olt a decis în 18.11.2011 excluderea d-lui Ţoncu Dumitru, consilier judeţean, din Organizaţia PSD Olt. Excluderea a fost aprobată cu unanimitate de voturi şi a venit după ce Biroul Organizaţiei Municipale PSD Slatina hotărâse acelaşi lucru în data de 17.11.2011.

Principalele cauze care au determinat excluderea domnului Dumitru Ţoncu au fost încălcările repetate ale statutului PSD şi neîndeplinirea îndatoririlor şi sarcinilor ce derivă din calitatea de membru de partid al Organizaţiei PSD Olt“, se arată în documentul remis presei sub semnătura preşedintelui PSD Olt, Paul Stănescu.

Odata cu excluderea din PSD, Dumitru Toncu pierde si functia de Consilier Judetean.

Autor:

Etichete: , , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.