Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
POLITICĂ /
Emil Boc, împiedicat de Udrea să vină la Slatina Emil Boc, împiedicat de Udrea să vină la Slatina (Sursă Foto: www.romanialibera.ro)

Desi trebuia sa ajunga la Slatina in cursul zile de vineri, vizita premierului Emil Boc a fost reprogramata, acesta fiind asteptat de democrat liberalii olteni, la sfarsitul acestei saptamani.

Emil Boc trebuia sa ajunga la Slatina impreuna cu Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea. Insa datorita programului aglomerat al acesteia vizita s-a amanat.

Dan Bălăşescu, secretarul general al PDL Olt, a declarat: „Din păcate şi împotriva voinţei dânsului, deşi noi îl aşteptam şi îl aşteptăm cu mare drag, pentru că avem de discutat foarte multe lucruri serioase, programul dânsului a depins şi de doamna ministru al Dezvoltării, iar întâlnirea nu a mai avut loc. Data stabilită a rămas pentru vinerea viitoare. Situaţia nu a fost generată nici de noi şi nici de dorinţa dânsului. Privim amânarea asta cu zâmbetul pe buze, fără nici un fel de alte justificări sau comentarii. Noi, ca organizaţie, nu eram într-o situaţie aşa de dramatică. Domnul prim ministru venea să discutăm nişte lucruri care să ne facă pe noi, ca membri, să avem o mai mare dorinţă de a munci politic. Dânsul a ţinut să vină personal, putea să vină oricare alt ministru sau om cu funcţie importantă în partid. Lucrurile acestea or să devină normale la un moment dat în următorul an de zile în ceea ce priveşte organizaţia de la Olt. Ştiţi că cei care au avut de suferit vor avea de recuperat în perspectivă”.

Autor:

Etichete: , , , , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.