Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
POLITICĂ /
Valdu acuzat de Balasescu ca "sufera de imbecilitate" Valdu acuzat de Balasescu ca "sufera de imbecilitate" (Sursă Foto: www.concretinolt.ro)

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Slatina pare a avea zilele numarate la conducerea unitatii. Felul in care acesta a decis sa actioneze si sa gestioneze scandalul din cadrul sectiei Cardiologie a Spitalului, insa in mod special de a nu accepta cererea de revenirea a asupra demisiei a medicului Paraschiva i-a dezamgit si pe colegii sai de partid.

Primul care pare sa fi sarit public la gatul managerului Nicu Vladu este nimeni altul decat secretarul general al PDL Olt, Dan Balasescu, care a declarat in cadrul unei conferinte de presa: „Florin Paraschiva avea dreptul legal, în perioada de preaviz, să revină asupra demisiei fără nici un fel de problemă. Omul a depus cerere de revenire, dar Vladu l-a dat afară. I-a făcut imediat decizia, de-abia aştepta să scape de el. Mi se pare un gest imbecil să-l dai afară pe Paraschiva, care este un medic foarte bun, mai ales că a procedat legal şi a depus cerere de revenire. Din toată treaba asta trag concluzia că Vladu suferă de imbecilitate şi atunci îmi pun problema dacă un om care gândeşte aşa şi are o astfel de abordare a lucrurilor mai poate să conducă spitalul şi le atrag atenţia domnilor Vâlcov şi Stănescu să se gândească foarte bine de acum încolo ce măsuri iau legat de această situaţie”.

„În cazul lui Paraschiva nu avem de-a face cu vreun act medical incorect, cu vreo decizie disciplinară… Ştiţi foarte bine că el a avut un conflict şi nu cu o persoană care era cel mai stimat medic din spital… Şi-a dat demisia trăgând un semnal de alarmă. Acel om a fost schimbat din funcţia de şef de secţie, dovadă că Florin Paraschiva a avut dreptate. Şi atunci?! În acea perioadă îşi dăduse demisia şi dr. Boeru, tot în scris, apoi a făcut revenire asupra ei, tot în scris. La el de ce s-a putut aproba şi la Paraschiva nu? Probabil până la urmă situaţia lui Florin Paraschiva se va rezolva în instanţă”.

Autor:

Etichete: , , , , , , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.