Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
ACTUALITATE /
Sursa: gazetanoua.ro
Tehnologica Radion sparge din nou străzile Tehnologica Radion sparge din nou străzile (Sursă Foto: www.adevarul.ro)

Firma care se ocupa de proiectul privind reabilitarea sistemului de alimentare cu apa si canal, Tehnologica Radion, s-a apucat din nou de spart strazile care au fost redeschise circulatiei rutiere. Acest lucru s-a intamplat datorita dezastrului constatat de municipalitate pe arterele unde s-a intervenit, astfel incat firma constructoare trebuie sa refaca imbracamintea de asfalt.

Datorita nemultumirilor cetatenilor orasului Slatina privitor la starea mizerabila a strazilor redeschise. dupa ce au fost supuse lucrarilor de reabilitare a sistemului de alimentare cu apa si canal, angajatii firme Tehnologica Radion au inceput inca de la sfarsitul saptamanii trecute să decoperteze asfaltul pe care l-au turnat în urmă cu câteva luni pentru a readuce arterele la „starea iniţială”.

Florea Raţă, directorul sediului secundar Slatina al Companiei de Apă Olt, a declarat: „A fost o analiză în urmă cu o săptămână şi jumătate, s-a stabilit un program şi sunt obligaţi ca, pe cheltuiala lor, să refacă pe locurile în care s-a tasat carosabilul şi să readucă la starea normală”.

„Mai e o mică porţiune, care deja s-a şi rezolvat, la intersecţia străzii Drăgăneşti cu strada Artileriei. De asemenea, mai sunt probleme şi pe Artileriei, în zona intersecţiei cu strada Aleea Cazărmii”

Acesta a mai declarat: „Sperăm să nu se intre în iarnă cu această «minune». Au termene clare, până la sfârşitul acestei luni trebuie să rezolve. Au fost avertizaţi de vreo două luni de zile şi până la urmă a trebuit să le impunem un program şi termene clare pe care şi le-au asumat. A fost o discuţie cu noi şi cu reprezentanţii primăriei”.

„Recepţia lucrării nu s-a făcut încă, dar, oricum, de la recepţie ar recurge termen de garanţie şi, dacă mai apare ceva, firma este obligată să remedieze. Să sperăm că nu va fi cazul. Aceasta a fost şi prima stradă pe care s-a lucrat şi la adâncime, dar trebuie să plătească. Scrie şi în contract şi e obligaţia lor”.

Autor:

Etichete: , , , , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.