Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
ACTUALITATE /
Sursa: adevarul.ro
Bercea ramane dupa gratii. Bercea ramane dupa gratii. (Sursă Foto: www.realitatea.net)

Avocatii lui Bercea au cerut din nou judecarea acestuia in stare de libertate. Miercuri magistratii Tribunalului Olt au judecat o noua cerere depusa de avocatii interlopului oltean prin care acestia doresc inlocuirea arestarii preventive cu interdictia de a parasii localitatea.

Judecarea in stare de libertate a interlopului a fost ceruta din nou de catre avocatii acestuia. Chiar daca aparatorii aduceau argumente peste argumente pentru ca interlopului Bercea sa i se aprobe cererea de judecare in libertate, procurorii au solicitat ca aceasta sa fie solutionata la data urmatorului termen si anume 21 noiembrie. Aparatorii lui Bercea au la baza cererii de cercetare in stare de libertate, argumente potrivit carora de la arestarea lui Bercea si pana in prezent s-au modificat aproape toate datele.

Intr-un final instanta a respins cererea avocatilor ca fiind nefondata, acuzarea demontand argumentele apararii si Bercea ramane in arest. Avocata lui Bercea Mondialu’, Mariana Stefan, a declarat: „Eu am încredere în nevinovăţia clientului meu, devreme ce toate probele din dosar sunt contradictorii. Pe de o parte, partea vătămată spune că nu a fost înjunghiată de Sandu Anghel, iar pe de altă parte martorii cu identitate protejată din dosar susţin acelaşi lucru. Aşteptăm un nou termen de judecată, pentru că astfel de cereri nu pot fi atacate cu recurs“.

Autor:

Etichete: , , , , , , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.