Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
COMUNITATE /
Sursa: adevarul.ro
Disponibilizări în prag de iarnă. Disponibilizări în prag de iarnă. (Sursă Foto: newarhitecture.infoconstruct.ro)

Pana in momentul de fata doar o singura societate a anuntat disponibilizari colective la Agentia Judeteana pentru Ocupare a Fortei de Munca. Este vorba despre 21 de angajati ai unei firme de constructii din Slatina care raman fara loc de munca in pragul iernii

Elena Iordache, purtatoarea de cuvant a AJOFM Olt, a declarat: „Avem o singură societate care a anunţat disponibilizări colective. Este vorba despre o firmă din domeniul construcţiilor, din Slatina, care disponibilizează 21 de angajaţi“. Acest lucru se datoreaza venirii anotimpului rece in care activitatea firmelor de constructii este afectata. Datorita numarului de lucrari reduse pe timpul iernii angajatii sunt concediati de patroni.

Autor:

Etichete: , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.