Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
MONDEN /
Sursa: adevarul.ro
Madalina Ghenea a stat la masa cu soacra. Madalina Ghenea a stat la masa cu soacra. (Sursă Foto: www.presaonline.com)

Fotomodelul Madalina Ghenea, originar din Slatina, s-a distrat la petrecerea iubitului ei, nimeni altul decat celebrul actor Leonardo DiCaprio, alaturi de mama si matusile acestuia.

Madalina nu a lipsit de la petrecerea actorului, aceasta stand la masa cu mama si rudele acestuia: Leo a aşezat-o la masa unde a stat el împreună cu familia sa. Se pare că Mădălina se ştia deja cu mama actorului, acesta prezentându-i-o cu câteva zile înainte de petrecerea lui. Irmelin DiCaprio, mama lui Leo, a plăcut-o mult pe Mădălina. Mama soacră este foarte acră cu cam toate fostele prietene ale fiului său, nimeni nu-i este pe plac. Mădălina a fost însă foarte degajată şi s-a simţit în largul ei la petrecere. A dansat şi a stat cu Irmelin la poveşti toată noaptea“, a declarat o sursa din anturajul fotomodelului.

La aceste eveniment fotomodelul nascut la Slatina a avut ocazia sa intalneasca mai multe vedete internationale precum: Naomi Campbell, logodnicul său Vladislav Doronin şi actorii Edward Norton şi Bradley Cooper. Petrecerea s-a ţinut într-un club exclusivist din New York. Mădălina Ghenea i-a făcut cadou lui Leonardo DiCaprio un ceas care a costat câteva zeci de mii de euro, scriu jurnaliştii de la Click!.

Autor:

Etichete: , , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.