Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
SĂNĂTATE /
Sursa: adevarul.ro
Medicul Daniela Elena Conea Medicul Daniela Elena Conea (Sursă Foto: www.adevarul.ro)

Daniela Elena Conea este un medic care a tratat mii de pacienti in Oltenia si conduce Compartimentul de Recuperare Neuro-Motorie Copii din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Slatina. Ea ocupa locul doi in topul celor cinci medici cu care se mandreste Slatina.

Medicul a tratat mii de copii si adulti cu probleme de sanatate. Daniela Elena Conea impreuna cu colegii ei din cadrul Compartimentului de Recuperare Neuro-Motorie a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, au reusit recuperarea a peste 12.000 de copii cu probleme de articulatii. Medicul Daniela Elena Conea este absolvent al Facultatii de Medicina din Craiova in 1986 si a contribuit la infiintarea singurei sectii cu acest profil din Oltenia. Aceasta marturiseste ca pune suflet in tot ce face, acest lucru fiind demonstrat de relatia strans medic-pacient pe care o are: „Activitatea mi-o fac bine, nu am avut plângeri. În cazul a peste 80 la sută dintre pacienţii care au venit aici cu dureri de articulaţii am reuşit să le ameliorăm problemele şi să le îmbunătăţim calitatea vieţii. Îmi este foartre drag ceea ce fac, iar pacienţii mei văd asta. În momentul în care pacientul observă că doctorului îi pasă vine la el cu tot dragul. Energia pozitivă se transmite“.

Chiar daca a avut o oferat extrem de avantajoasa de la o clinica din Franta, intrebata de ce a refuzat, medicul raspunde simplu: „Sunt legată de părinţi, copii şi de munca mea de aici“.

Medicul Daniela Elena Conea a ramas surprinsa ca a primit numeroase voturi din partea pacientilor, aceasta multumindu-le: „Activitatea noastră este mai puţin cunoscută şi spectaculoasă. E o activitate de lungă durată şi care necesită multă migală şi blândeţe. În acelaşi timp eu am şi o activitatea privată, acolo lucrez cu adulţi. Le mulţumesc tuturor pacienţilor mei, copii şi adulţi, că m-au votat, mi-au făcut o mare bucurie. E frumos să vezi că eşti apreciat“, a marturisit medicul.

Autor:

Etichete: , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.