Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
ACTUALITATE /
Corpul de control al primului ministru, la Spitalul Judeţean Corpul de control al primului ministru, la Spitalul Judeţean (Sursă Foto: www.adevarul.ro)

Incepand cu ziua de ieri corpul de control al Primului-Ministru se afla in verificari la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina. Gurile rele sustina ca la baza acestui control stau reclamatiile lui Doru Mitrache, patronul societăţii care se ocupă de hrana pacienţilor, al cărui contract cu spitalul se încheie pe 31 decembrie.

Managerul Nicul Vladu a declarat: „Deja m-am obişnuit cu controalele! Cred că nu e zi să nu mă dea dracu’ cineva şi să nu fiu reclamat”.

„Noi le-am pus şi le vom pune la dispoziţie celor din Corpul de Control absolut toate documentele pe care le solicită. Au ordin de serviciu, verifică toată activitatea spitalului, pe parte financiar-contabilă, de achiziţii, de resurse umane, absolut tot. Pentru mine e deja ceva obişnuit, am fost controlat şi verificat tot timpul. N-am nici un fel de problemă, nu am nimic de ascuns. Noi avem o activitate vastă, cred că verificările vor dura cel puţin două săptămâni”, a declarat Vladu.

Referitor la aceasta situatie a avut de spus ceva si Paul Stanescu, presedintele CJ Olt: „Inspectorii din Corpul de control al primului ministru vor sta câteva zile la spital, fiindcă au de verificat o temă foarte largă. Sunt convins că toate neregulile pe care le vor depista inspectorii ni le vor comunica”

Verificările la spital se ţin lanţ. În control se află şi Curtea de Conturi, iar marţi noaptea, unitatea sanitară a fost „vizitată”, în jurul orei 01.00, de inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Olt, împreună cu directorul Andrei Iordache. Şeful DSP Olt a declarat că au fost găsite unele nereguli, eventualele sancţiuni urmând a fi stabilite în cursul zilei de azi. Echipa de control a DSP Olt a fost însoţită şi de primarul Darius Vâlcov.

Autor:

Etichete: , , , , , , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.