Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
ACTUALITATE / (Actualizat la 11.11.2011, 18:04)
Procesul lui Bercea, amanat din cauza lui Felix, fratele interlopului Procesul lui Bercea, amanat din cauza lui Felix, fratele interlopului (Sursă Foto: www.adevarul.ro)

Magistratii Tribunalului Olt au amanat termenul de ieri al procesului interlopului Bercea, in care acesta este acuzat de tentativa de omor, deoarece fratele lui Bercea, Gheorghe Anghel, zis Felix, nu s-a prezentat la judecarea cauzei.

La termenul de ieri magistratii trebuiau sa urmareasca inregistrarile cu declaratiile date de Ionut Anghel, zis Mercedes si tatal acestuia, Gheorghe Anghel, in fata procurorului Iacobescu imediat dupa ce Ionut Anghel a fost injunghiat intr-un bar din Draganesti Olt. Cu toate ca Gheorghe Anghel s-a aflat ieri la Tribunalul Olt, acesta a disparut ca magarul in ceata cu putin timp ca procesul sa inceapa. Fiul a motivat absenta tatalui pe seama faptului ca acesta ar fi bolnav: „Tata nu prea s-a simţit bine şi nu mai poate ajunge azi“, a spus Mercedes în faţa completului de judecată.

Judecatorul Carmen Marinescu, a declarat: „Amânăm aceast termen pentru 21 noiembrie, când vor fi aduşi cu mandat de aducere Gheorghe Anghel și soția acestuia, Aurora Stoiculescu. Bărbatul va trebui însă să prezinte acte medicale prin care să dovedească faptul că este bolnav. Pentru că victima este minoră nu putem să vizionăm caseta cu audierile martorilor, pentru că el trebuie să fie asistat de părinți“.

Aceasta decizie la nemultumit total de Bercea Mondialu’, acesta cerand instantei un termen mai scurt pe motivul ca „nu pot să mai rezist“. Bercea a mai spus in fata completului: „Eu ştiu că tac-su a minţit (n.r Felix). Poate nu vine pentru că ştie că este vinovat. Să vină mama sa. Amânaţi şedinţa o oră şi se duce cineva după ea la Drăgăneşti, că e aproape. Vă rog să mă credeţi că nu mai rezist. Sunt nevinovat“. Avocata Mariana Ştefan, apărătoarea lui Bercea Mondial, a cerut instanţei ca următoarea şedinţă de judecată să fie secretă, motivând că „dacă ar fi vorba de probe obţinute în cadrul unui proces penal, în mod legal, nu aş avea nicio obiecţiune. Dar sunt probe obţinute de procurorul Iacobescu prin instigare“.

Autor:

Etichete: , , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.