Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
COMUNITATE /
Sursa: adevarul.ro
La Slatina s-au cumparat luminite noi La Slatina s-au cumparat luminite noi (Sursă Foto: jurnaldeziarist.blogspot.com)

Pentru achizitionarea noilor instalatii de iluminat specifice sarbatorilor de iarna din acest an, Serviciul de Iluminat Public aflat in subordinea Primariei Slatina a cheltuit suma de 70.000 lei.

Conform spuselor lui Marin Puscau, director al Servicul de Iluminat Public, au fost comandate traverse, candelabre, „turturi” luminosi, perdele de lumini, fulgi de nea etc.

Acesta a declarat: „Pe data de 14 noiembrie ar trebui să avem în posesie noile produse de iluminat și vom începe să le montăm pe străzile din municipiu”. Pana vor fi livrate noile instalatii de iluminat pentru sarbatorile de iarna, in oras au fost monatate deja o parte din decoratiunile din anii anteriori. Prioritate au avut strazile centrale Libertății, Cornișei, Primăverii. Pomii de pe bulevardul A.I. Cuza au fost și ei „îmbrăcați” în beculețe, iar pe esplanadă urmează a fi montate candelabre și șiruri luminoase de beculețe. Oficial, decorațiunile de iarnă vor fi puse în funcțiune în seara de Sf. Nicolae, dar nu este exclus ca acestea să mai fie pornite ocazional mai devreme pentru verificări.

Autor:

Etichete: , , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.