Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
SĂNĂTATE /
Schimbări la conducerea secţiei Cardiologie a Spitalului Judeţean Schimbări la conducerea secţiei Cardiologie a Spitalului Judeţean (Sursă Foto: www.dolj.radicalonline.info)

In urma scandalului intre medicii sectiei Cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, seful de sectie, dr. Mircea Andritoiu a fost demis. Conducerea spitalului la numit interimar in locul acestuia pe medicul specialist Marian Dorobantu.

In urma intalniri avute atat cu conducerea spitalului dar si cu medicii care au dorit schimbarea lui Andritoiu, presedintele CJ Olt, Paul Stanescu a declarat: “Cred că lucrurile s-au calmat acum. Am discutat azi (n.red. – ieri) şi cu conducerea spitalului, am înţeles că l-au demis pe dr. Andriţoiu şi l-au numit şef de secţie pe dr. Dorobanţu. Am stat de vorbă şi cu medicii, sper că nu vor mai fi probleme, ei asta au contestat… A fost schimbat şeful de secţie şi sper că lucrurile s-au calmat”.

Directorul medical al unitatii sanitare, medicul Romeo Stanculescu, a marturisit ca decizia schimbarii conducerii sectiei Cardiologie a fost luata luni. Spitalul a avut de pierdut in urma acestui conflict un medic cardiolog iar un altul se afla in preaviz. Mihail Iovănescu şi Florin Paraschiva dându-şi demisiile pe 21 octombrie. Dacă în cazul dr. Paraschiva există posibilitatea ca acesta să revină asupra deciziei, raporturile de muncă ale dr. Iovănescu au încetat ieri. “Una dintre demisii, cea a medicului Iovănescu, şi-a produs deja efectul, pentru că dumnealui a cerut încetarea raporturilor de muncă cu data de 1 noiembrie”, a precizat directorul medical al unităţii sanitare.

Autor:

Etichete: , , , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.