Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
SĂNĂTATE /
Managerul Vladu sustine ca sectia este amplasata impropriu la etajul noua Managerul Vladu sustine ca sectia este amplasata impropriu la etajul noua (Sursă Foto: www.codul-postal.ro)

Cum stim foarte bine romanul se pricepe de minune la distrus lucruri bune. Managerul Spitalului Judetean Slatina, Nicolae Vladu nu face deloc rabat de la aceasta teorie ba chiar face o transforma intr-un principiu dupa care se ghideaza.

Argumentul este simplu. Secţia de recuperare neuromotorie pediatrică din cadrul Spitalului Judeţean Slatina, unde cei de la Alro si Pirelli au investit sume importante de bani pentru a o aduce la standarde avansate se pare ca nu mai are loc in incinta spitalului. Managerul Nicolae Vladu dorind sa mute sectia intr-o locatie care apartine organizatie ’’Trebuie’’ din strada Poienii, invocand ca motiv proasta amplasare a sectiei la etajul noua.

Iata declaratia managerului care spera sa si obtina autorizatiile necesare mutarii in cateva zile : „Secţia la momentul acesta e de fapt un compartiment de recuperare neuromotorie copii care e aşezat impropriu, la etajul nouă al unei clădiri. Închipuiţi-vă cât se chinuie un copil cu deficienţe neuromotorii să ajungă la etajul nouă… Această fundaţie a venit cu o ofertă, să ne dea cu titlu gratuit în folosinţă un spaţiu făcut după norme europene. Avem de toate acolo, inclusiv aparatură medicală, cazare, toate condiţiile care trebuie. Noi am demarat procedurile necesare, adică stabilirea circuitului medical, obţinerea autorizaţiilor, calcularea suprafeţelor în vederea stabilirii numărului de paturi, ce reprezintă ca şi construcţie, ca echipamente pentru încălzire, pentru apă, şi după ce definitivăm toate treburile astea, nu facem decât mutarea. Nu are nici un fel de influenţă cu contractul cu CAS ca număr de paturi, numărul de paturi va rămâne la fel. Finanţarea se va face ca şi până acum. Este vorba de fapt de un confort sporit şi o dotare mai mare”, susţine managerul. Mai mult chiar, Vladu afirmă că adresabilitatea nu va scădea, deşi noua locaţie este la aproximativ şase kilometri de spital, pentru că „totul se face programat”. „Nu va scădea adresabilitatea. Asta e o boală cronică, nu e ceva acut, totul se face cu liste de programare. Cazurile fac parte din categoria bolnavilor cronici, iar la bolnavul cronic nu există urgenţă. Dar pentru a elimina orice fel de suspiciune, la internare i se face control. Adică dacă omul prezintă şi altă boală faţă de cea pe care o are, se iau măsurile care se impun. E incredibil ce există în cealaltă locaţie care ne-a fost oferită, e diferit faţă de ceea ce avem noi şi facem acest lucru spre binele pacientului, e dorinţa noastră de a munci în folosul pacienţilor”.

Autor:

Etichete: , , , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.