Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
EDUCAŢIE /
Sursa: gazetanoua.ro
La ISJ Olt vor activa inspectori "apolitici" La ISJ Olt vor activa inspectori "apolitici" (Sursă Foto: www.ziaruldeolt.ro)

In urma schimbarilor care au avut loc in aceasta vara in carul Inspectoratului Scolar Olt, cei mai noi inspectori sunt Mirela Paraschiv si Mihaela Geogan.

Cele doua nou venite se vor ocupa de resurse umane si de invatamantul primar. Sefa institutiei, Mariana Gheorghe, declara ca cei noi veniti nu au nici un fel de implicare politica : „La nivelul Inspectoratului Şcolar, echipa mea de inspectori a avut două modificări, inspectorul de învăţământ primar şi un inspector de la resurse umane, care nu au mai dorit să rămână în cadrul ISJ. Au fost înlocuiţi. Aş vrea să menţionez că ambele colege nu fac parte din niciun partid politic şi m-am bucurat că s-a întâmplat asta”.

Se pare totusi ca gurile rele sustin ca Mihaela Geogan ar fi o apropiata a primarului PDL de la Brebeni, Florentin Andronie. Se pare că edilul a fost cel care i-a asigurat postul de inspector fostei directoare a Şcolii Poboru.

Autor:

Etichete: , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.