Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi - CinemaBox.ro
Breaking News:
ULTIMA ORĂ /
Sursa: gazetanoua.ro
Directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Olt a fost transportat la Fundeni Directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Olt a fost transportat la Fundeni (Sursă Foto: www.google.com)

Leonid Moisiu, Directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Olt, a suferit in urma cu aproximativ doua ore un infarct miocardic acut.

Fratele prefectului Leonid Moisiu, in varsta de 44 de ani, se afla la Prefectura in timp ce s-a petrecut accidentul, de acolo acesta a fost preluat de o ambulanta. Medicul cardiolog Mircea Andritoiu a declarat : „pacientul a suferit un infarct miocardic acut foarte întins. A făcut tromboliză chimică şi, la zece minute după, a intrat în fibrilaţie ventriculară, echivalent cu moartea clinică. Funcţiile au revenit după ce a fost resuscitat”.

Familia acestui sustine ca seful Ambulantei Olt nu ar fi fost cunoscut cu afectiuni cardiace.

Norocul lui Laurentiu Moisiu a fost ca un elicopter SMURD se afla in apropiere de Slatina, acesta fiind transportat de urgenta la Fundeni.

Potrivit medicului Mircea Andritoiu : „Dacă se poate numi noroc, acela este că Raed Arafat se afla cu un elicopter la Târgu-Jiu. În momentul în care a plecat din spital starea generală a pacientului era una acceptabilă, dar nu se ştie ce se poate întâmpla pe drum”.

Autor:

Etichete: , , , , , , , ,

Recomandă Articolul:

Scrie şi Părerea ta
0 caractere (minim 50 caractere)
Atenţie! Vă rugăm să rămâneţi obiectivi în comentariile pe care le trimiteţi şi încercaţi să păstraţi o atmosferă de discurs cât mai corectă! Editorii Olt24.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentariile trimise şi îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care încalcă normele civile şi morale. Autorii sunt responsabili pentru toate comentariile sau articolele publicate. Adresa de E-mail NU va fi publicată pe site!
Copyright © 2010 Olt24.ro - Toate drepturile rezervate.